У Святогірську оновлюють оздоровчий центр «Перлина Донеччини»

У Святогірську оновлюють оздоровчий центр «Перлина Донеччини»

Велике будівництво
Укрінформ
У Святогірську за президентською програмою «Велике будівництво» проводять реконструкцію дитячого оздоровчого центру «Перлина Донеччини»

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Донецької ОДА.

Зазначено, що зараз тут відбувається реконструкція трьох корпусів та їдальні. Раніше цей заклад був недоступний для дітей з інвалідністю та маломобільних дітей, але проєкт реконструкції розроблено з урахуванням їхніх потреб. Зокрема, будуть встановлені ліфти для пересування дітей на кріслах колісних.

За словами керівника Донецької військово-цивільної обладміністрації Павла Кириленка, через пандемію «Перлина Донеччини» працює у пів потужності, але успішний капітальний ремонт дозволить закладу запрацювати у повну силу, як тільки це дозволить епідеміологічна ситуація.

Як повідомлялося, Донецька область в 2021 році запланувала реалізовувати 34 проєкти в рамках президентської програми «Велике будівництво». 29 з цих проєктів мають соціальну спрямованість (школи, дитсадки, медичні заклади, спортивні об’єкти), 5 – це проєкти економічного розвитку. Більшість із запланованого має бути завершено до кінця цього року (21 проєкт), решта (13) - у 2022 році.

Читайте також: На Донеччині будують оздоровчий комплекс із басейнами

Президентська програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч у межах цієї програми в Україні буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури. Частка проєктів соціальної інфраструктури у «Великому будівництві-2021» сягатиме 70%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-