У Дніпрі звели новий Олімпійський будинок – фото

У Дніпрі звели новий Олімпійський будинок – фото

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою президента «Велике будівництво» у Дніпрі завершуються роботи зі створення нового Олімпійського будинку, в якому розташовуватимуться обласні федерації з різних видів спорту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської ОДА.

Зазначається, що будівельні роботи на об’єкті вже завершено. Триває облаштування внутрішніх приміщень та території.

«Олімпійський будинок звели у Дніпрі поряд з легкоатлетичним стадіоном та ареною для ігрових видів спорту. Тепер - це єдиний ансамбль. Сучасний та зручний простір для спортсменів і тренерів», – розповів очільник області Валентин Резніченко.

Читайте також: На Чернігівщині капітально відремонтують два стадіони

На першому поверсі буде вестибюль з гардеробною зоною, кімната охорони, тренерські та роздягальні для команд, великий конференц-зал на 162 місця. На другому – офісні кабінети для федерації футболу та Олімпійського комітету. Для людей з інвалідністю передбачено окремий заїзд та автостоянку, облаштовано пандуси й санвузол.

Читайте також: На Донеччині будують оздоровчий комплекс із басейнами

«Акцент у будівництві – на енергоефективності. Зробили вентильований фасад, спеціальну мембранну покрівлю – термін її експлуатації понад 50 років. Система опалення регульована – залежно від температури на вулиці буде змінюватись подача тепла. Економія енергії у будівлі максимальна», – зазначив заступник директора підрядної організації Олексій Ятін.

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявив, що у 2021 році за програмою президента планується відремонтувати та побудувати 80 стадіонів по всій Україні.

Фото Дніпропетровської ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-