Полтава проситиме обласну владу дозволити роботу промислових ринків у вихідні

Полтава проситиме обласну владу дозволити роботу промислових ринків у вихідні

Відео
Укрінформ
Міська влада Полтави підготувала звернення до регіональної комісії з питань ТЕБ та НС з проханням дозволити непродовольчим ринкам працювати з п'ятниці до неділі.

Про це заявив у розміщеному у Фейсбуці відеозверненні до жителів громади голова Полтавської міської ради Олександр Мамай, передає Укрінформ.

"Сьогодні місцева комісія з питань ТЕБ та НС вирішила: у зв'язку з численними зверненнями підприємців щодо роботи непродовольчих ринків з п'ятниці до неділі ми підготували відповідне звернення до голови регіональної комісії з питань ТЕБ та НС щодо відновлення роботи непродовольчих ринків на території Полтавської міської територіальної громади", - зазначив мер.

Щодо ситуації із захворюваністю на коронавірус він повідомив, що станом на ранок 8 березня у тергромаді кількість хворих на стаціонарному лікуванні - 257, з них COVID-19 підтверджено у 188 осіб. На кисневій підтримці - 204 хворих, підключені до апаратів ШВЛ - 29. Загалом за час пандемії у Полтаві на коронавірус захворіли 22495 осіб.

Читайте також: У Миколаєві підприємців непродовольчих ринків «звільнили» від податку на землю

Як повідомляв Укрінформ, станом на 8 квітня в Україні підтверджено 1 803 998 випадків COVID-19, з яких 19 419 – за минулу добу.

Наразі у "червоній" зоні епіднебезпеки перебувають Київ, Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернігівська, Чернівецька області, з 9 квітня червоний рівень запроваджують на Запоріжжі та Хмельниччині.

Фото: 0532.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-