Чернишов сподівається, що реконструкцію в запорізькій лікарні завершать у квітні

Чернишов сподівається, що реконструкцію в запорізькій лікарні завершать у квітні

Велике будівництво
Укрінформ
Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час робочої поїздки на Запоріжжя розкритикував строки виконання реконструкції приймального відділення Запорізької обласної клінічної лікарні в рамках програми Президента “Велике будівництво”.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Що стосується реконструкції приймального відділення, яке було заплановано завершити вже до цього часу. На жаль, те, що я сьогодні побачив, не відповідає тим строкам, які ми запланували. Було запропоновані з боку ОДА та обласної лікарні продовження строку реалізації цього проєкту. Сподіваюсь, що за квітень роботи будуть завершені, і приймальне відділення вже зможе оформити документи та почати працювати”, - сказав Чернишов.

Олексій Чернишов проінспектував реконструкцію приймального відділення Запорізької обласної клінічної лікарні / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

Роботи з реконструкції відділення екстреної медичної допомоги КНП «Запорізька обласна клінічна лікарня» стартували восени 2020 року. Їх загальна вартість - понад 29,5 млн грн, з яких 17 млн грн було виділено з обласного бюджету.

Читайте також: За три-чотири роки маємо повністю оновити соціальну інфраструктуру - Чернишов

Підрядник мав завершити роботи наприкінці березня.

Окрім того, в лікарні в рамках співпраці з Європейським інвестиційним банком триває термомодернізація головного корпусу.

“Я вдячний керівництву лікарні за співпрацю з цією організацією і за втілення цієї програми, ми бачимо, як змінюється фасад лікарні”, - додав міністр.

Читайте також: Чернишов оглянув дитсадок-вулик на Дніпропетровщині

Як повідомили у пресслужбі ОДА, міністр також оглянув гімназію «Основа» у с. Преображенка на Оріхівщині - це один з об'єктів “Великого будівництва”. На сьогодні там вже замінили та утеплили покрівлю, водостоки, встановили енергозберігаючі вікна і двері, здійснили монтаж системи пожежної сигналізації, сповіщення та управління евакуації людей при пожежі, встановили пандуси.

Як раніше повідомлялось, в Запорізькій області в рамках програми Президента «Велике будівництво» виконуються роботи з реконструкції приймальних відділень у 9 медичних закладах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-