На Буковині затримали двох чоловіків, які розбещували неповнолітніх

На Буковині затримали двох чоловіків, які розбещували неповнолітніх

Укрінформ
Правоохоронці у Чернівецькій області затримали двох літніх чоловіків, яким інкримінують розбещення неповнолітніх, створення місця розпусти та розповсюдження дитячої порнографії.

Про це повідомляє обласна поліція, передає Укрінформ.

Як зазначається, зловмисників викрили оперативники міграційної поліції ГУНП і співробітники Чернівецького районного управління поліції. Також до спецоперації було залучено кіберполіцію та спецпризначенців «КОРД».

"Поліціянти отримали інформацію, що 74-річний чернівчанин створив у власній квартирі місце розпусти, де розбещував і вступав у статеві зносини з особами, що не досягли 16-річного віку. Окрім цього, зловмисник надавав 66-річному знайомому кімнату, де той розбещував дівчат і знімав це на камеру. Фото- і відеоконтент з дитячою порнографією він поширював у мережі Інтернет через закриту групу", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Дніпропетровщині судять «банду педофілів», яка 16 років знущалася з дітей

Службовці поліції з’ясували, що жертвами зловмисників стали дівчата з неблагополучних сімей, яких чоловіки шляхом грошового заохочення та шантажу чоловіки схиляли до розпусних дій.

Наразі встановлено 4 дівчат віком від 11 до 14 років, які постраждали від дій зловмисників. Правоохоронці вживають заходів для встановлення всіх інших потерпілих.

Поліціянти під час санкціонованого обшуку у квартирі вилучили низку речових доказів: мобільні телефони, комп’ютерну техніку, фото- і відеоматеріали порнографічного характеру, чорнові записи стосунків із жертвами. Усе це направлено на експертизу.

Читайте також: Кіберполіція торік затримала 13 педофілів

Внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 155 (Вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку), частини 4 статті 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) і частини 2 статті 302 (Створення або утримання місць розпусти та звідництво) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Чоловіків затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-