На Луганщині Укравтодор розпочав оновлення траси за маршрутом Містки-Старобільськ

На Луганщині Укравтодор розпочав оновлення траси за маршрутом Містки-Старобільськ

Велике будівництво
Укрінформ
За президентською програмою "Велике будівництво" на Луганщині Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) розпочало поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-26 за маршрутом Містки-Старобільськ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба відомства.

Зазначається, що ця дорога – одна з головних транспортних магістралей Луганщини. Наразі спецтехніка працює на ділянці км 167+000 – 175+000, довжиною 8 кілометрів. Вона розпочинається за населеним пунктом Містки в сторону Старобільська. Роботи з ремонту виконує ТОВ «БК Євродор».

Сьогодні ведеться фрезерування зношеного асфальтобетонного покриття. Одночасно приводиться до ладу узбіччя. Буде розчищена придорожня смуга від чагарників та дрібнолісся. Наступний етап – влаштування вирівнюючого шару основи з органо-мінеральної суміші, приготовленої методом холодного ресайклінгу. Улаштування вирівнюючого шару буде вестися асфальтоукладальником за ширини укладання 7 метрів. Після цього відбудеться влаштування нижнього шару покриття товщиною 10 см з крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

Останній етап – облаштування автобусних зупинок; встановлення напрямних стовпчиків; укріплення узбіччя; встановлення дорожніх знаків; нанесення дорожньої розмітки.

Читайте також: Укравтодор оновить 400 кілометрів доріг держзначення на Луганщині

Під час проведення всіх етапів робіт, дорога не буде перекрита, роботи триватимуть по одній стороні. Безпека руху забезпечена відповідними знаками та регулюванням.

Як повідомляв Укрінформ, за програмою "Велике будівництво" Державне агентство автомобільних доріг України у Луганській області відремонтує 400 км доріг державного значення.

Загалом у 2021 році відомство планує оновити 4 500 км доріг державного значення та 150 споруд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-