На Донеччині капітально відремонтують три ділянки автодороги

На Донеччині капітально відремонтують три ділянки автодороги

Велике будівництво
Укрінформ
В рамках програми Президента «Велике будівництво» у Бахмутському районі на Донеччині капітально відремонтують три ділянки автодороги, на двох з них вже проводяться роботи.

Як передає Укрінформ, про це 31 березня повідомили на сайті Донецької військово-цивільної обласної адміністрації.

Зазначається, що заплановано відремонтувати три ділянки автодороги Т-13-02 КПП «Танюшівка» – Старобільськ – Бахмут. Загальна протяжність капітального ремонту складає 30,5 км.

Дорога знаходиться в Бахмутському районі поблизу селищ Берестове, с. Яківлівка та Покровське біля міста Соледар.

За роки існування цієї дороги проводилися роботи лише з поточного та ямкового ремонту.

На даний час підрядником виконуються будівельні роботи на двох наступних ділянках дороги державного значення Т-13-02: км 155+100 – км 165+200 (протяжністю – 10,1 км);та км 165+200 – км 178+520 (протяжністю – 13,3 км).

Проєктом передбачено посилення дорожнього одягу; влаштування чотирьох автобусних зупинок; влаштування освітлення в межах населених пунктів; влаштування тротуарів в межах населених пунктів; встановлення засобів з організації дорожнього руху.

Читайте також: Укравтодор розпочав оновлення доріг на Дніпропетровщині

Як повідомлялося, президентська програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах цієї програми в Україні буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури. Частка проєктів соціальної інфраструктури у 2021році становить 70%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-