У трьох містах Львівщини з квітня запрацюють приймальні відділення

У трьох містах Львівщини з квітня запрацюють приймальні відділення

Велике будівництво
Укрінформ
Оновлені приймальні відділення у лікарнях Дрогобича, Стрия та Червонограда запрацюють із квітня цього року. 

Про це в Телеграмі повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Зараз у межах програми Президента «Велике будівництво» триває реконструкція Дрогобицької та Червоноградської міських лікарень, Стрийської районної лікарні. Ремонтують приміщення приймальних відділень капітально: замінюють вікна та сантехніку, встановлюють нові меблі та медичне обладнання, а також ліфти, облаштовують операційні, кімнати для лабораторій, приміщення для надання невідкладної допомоги тощо. Про будівництво місць під’їзду для бригад швидкої допомоги також подбали», - написав Козицький.

Читайте також: На дорозі від Києва до кордону з Білоруссю почався капітальний ремонт

За його словами, ці заклади охорони здоров’я не єдині в області, які капітально ремонтують. По 5-ти інших об’єктах капремонти уже завершені – у Новояворівській районній лікарні, Львівській лікарні швидкої медичної допомоги , 8-ій міській лікарні м. Львова, Самбірській районній та Львівській обласній клінічній лікарнях.

Загалом у 2020 році на фінансування 8-ми опорних закладів охорони здоров’я Львівської області в рамках програми «Велике будівництво» отримано 72 мільйони гривень.

Читайте також: У Запоріжжі за допомогою «Великого будівництва» хочуть урятувати 140-річну будівлю

Як повідомляв Укрінформ, у Запорізькій області в рамках програми «Велике будівництво» виконуються роботи з реконструкції приймальних відділень у 9 медичних закладах.

Фото ілюстративне: ck-oda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-