На Прикарпатті лідирує представник партії «За майбутнє» - екзитпол

На Прикарпатті лідирує представник партії «За майбутнє» - екзитпол

Укрінформ
В Івано-Франківській області, за даними екзитполу соцгрупи "Рейтинг" лідирує на довиборах у Верховну Раду Олександр Шевченко, на другому місці Руслан Кошулинський, на третьому - Василь Вірастюк.

Такі дані оприлюднено на сайті соцгрупи, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, за даними екзит-полу, станом на 18.00 за Шевченка проголосували 32,4% виборців, за Кошулинського — 31,6, за Вірастюка — 29,4%.

Соціологічна група «Рейтинг» 28 березня 2021 року провела екзит-пол на виборах народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №87 (Івано-Франківська область). Як зазначається у повідомленні, в умовах пандемії COVID -19, з метою забезпечення карантинних вимог, безпеки інтерв’юерів та виборців, опитування відбувалося методом face-to-face на виході з дільниць. Результати фіксувалися інтерв’юером із застосуванням електронних планшетів.

Читайте також: Довибори в Раду: ЦВК назвала явку на 16:00

Екзит-пол охопив 50 виборчих дільниць, відібраних випадковим чином із дотриманням принципу рівномірності. Респонденти на дільницях відбиралися відповідно до кроку, який був незмінним протягом усього дня виборів. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 1,8%. Кількість результативних інтерв'ю – 3892.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 28 березня, в одномандатних виборчих округах № 50 (Донецька область) та № 87 (Івано-Франківська область) відбуваються проміжні вибори народних депутатів України.

За мандат народного депутата змагаються 32 кандидати. Результати проміжних виборів народних депутатів України мають бути встановлені не пізніш як на пʼятнадцятий день з дня голосування, тобто, до 12 квітня 2021 року включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-