На Вінниччині відремонтують майже 100 кілометрів доріг місцевого значення

На Вінниччині відремонтують майже 100 кілометрів доріг місцевого значення

Інфографіка
Укрінформ
У Вінницькій області цьогоріч відремонтують майже 100 км доріг місцевого значення, передбачений обсяг фінансування з Державного дорожнього фонду – 1,03 млрд грн.

Про це йдеться у презентації про хід виконання регіональної програми розвитку автомобільних доріг на 2019-2023 роки, оприлюдненій Вінницькою ОДА.

Згідно з опублікованими даними, у поточному році на Вінниччині загалом планується відремонтувати 96 км місцевих доріг, а також 160 погонних метрів мостів.

Із загального обсягу фінансування, передбаченого у Державному дорожньому фонді, 665,1 млн грн буде спрямовано на капітальний ремонт 60 км восьми ділянок місцевих доріг. Капітально відремонтують і чотири мости (105 погонних метрів) за 54,2 млн грн.

Поточний і середній ремонт заплановано на шести ділянках загальною протяжністю 36 км, з передбаченим фінансуванням на рівні 136,4 млн грн, і двох мостах (55 м) за 7,2 млн грн.

Із передбачених на виконання цих робіт 1,304 млрд грн з Державного дорожнього фонду станом на 24 березня, згідно з помісячним розписом, в область надійшло 147,4 млн грн. З них 101,8 млн вже освоєно.

Читайте також: На Вінниччині 20 громад відремонтують місцеві дороги

На 90% із 20 запланованих об’єктів вже виготовлено проєктно-кошторисну документацію й оголошено торги, щодо восьми об’єктів визначено переможців та укладено договори на виконання робіт. На восьми об’єктах роботи розпочалися.

Мережа автомобільних доріг у Вінницькій області складається з доріг загального користування державного значення протяжністю 2,0 тис. км, доріг загального користування місцевого значення протяжністю 7,5 тис. км та доріг комунальної власності – 16,9 тис. км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-