Загибель дитини через кришку люка: водіїв Львова просять поділитися записами з відеореєстраторів

Загибель дитини через кришку люка: водіїв Львова просять поділитися записами з відеореєстраторів

Укрінформ
Водіїв Львова просять поділитися записами з відеореєстраторів, щоби встановити обставини смертельної ДТП, в якій від удару кришки каналізаційного люка загинув десятирічний хлопчик.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГУ Національної поліції у Львівській області.

"Для об’єктивного розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув десятирічний хлопчик, причин, що призвели до трагедії, а також притягнення до відповідальності винних осіб та недопущення подібних ситуацій у майбутньому, просимо надати записи автомобільних відеореєстраторів водіїв, котрі проїжджали ділянкою вулиці Зеленої, 251 у Львові в період від 14 до 21 березня", - йдеться у зверненні.

Як повідомлялося, дорожньо-транспортна пригода сталась 21 березня близько 21.30. Попередньо правоохоронці встановили, що водій службового автомобіля Mitsubishi L200 наїхав на каналізаційний люк, встановлений на проїзній частині дороги. Після наїзду кришка люка вилетіла з місця кріплення та влучила у лобове скло автомобіля Acura MDX, який рухався зустрічною смугою.

Розбивши скло, кришка влучила у 10-річного хлопчика, який сидів на передньому пасажирському сидінні, спричинивши тілесні ушкодження, від яких він помер на місці ДТП.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Читайте також: Кришка люка вбила 10-річного хлопчика: до колектора викликали поліцію, але його не огородили

В день ДТП ще один водій потрапив у пастку люка і навіть викликав на місце пригоди поліцію. Патрульні, зі слів речниці Патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій, склали акт обстеження дороги і начебто повідомили на гарячу лінію міста -1580. Але ніхто з Львівводоканалу за цілий день не приїхав, щоб надійно закріпити кришку або поставити нормальну видиму огорожу.

Укрінформ звернувся до Львівводоканалу з проханням прокоментувати цей факт. В чаті Фейсбуку нам відповіли: "На час проведення слідчих дій ми не можемо надавати вам коментарі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-