Київська та Сумська області з 24 березня – у «червоній» зоні

Київська та Сумська області з 24 березня – у «червоній» зоні

Укрінформ
Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила встановити червоний рівень епідемічної небезпеки у Київській та Сумській областях із 24 березня.

Про це, передає Укрінформ, повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у Фейсбуці

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити: з 00 години 00 хвилин 24 березня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Київської та Сумської областей", - написав він.

На території цих областей з четверга вводяться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для червоного рівня епідемічної небезпеки.

Читайте також: У «червоному» Києві не зупинятимуть громадський транспорт

Як повідомлялося, згідно з розподілом Міністерства охорони здоров'я, станом на 22 березня у червоній зоні перебувають Київ та Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська, Одеська, Сумська, Чернівецька області.

За минулу добу в Україні COVID-19 лабораторно підтверджений у 7 893 випадках. Загалом із початку пандемії на коронавірусну хворобу в Україні захворіли 1 554 256 осіб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-