У Миколаєві вводять «карантинні» перепустки на транспорт

У Миколаєві вводять «карантинні» перепустки на транспорт

Укрінформ
У Миколаєві обмежують пасажирські перевезення в громадському транспорті та вводять перепустки у зв'язку з погіршенням протиепідемічної ситуації, повязаної з COVID-19.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на офіційний сайт Миколаївської міської ради.

«Відповідно до протоколу позачергового засідання комісії ТЕБ та НС м. Миколаєва від 22.03.2021року поновлено обмеження на пасажирські перевезення. Працівники установ чи організацій критичної інфраструктури та які забезпечують життєдіяльність міста, мають оформити спеціальні перепустки для забезпечення проїзду своїх працівників в громадському транспорту Миколаєва», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У «червоних» регіонах можуть заборонити пасажирські перевезення

Зокрема, йдеться про сферу охорони здоров’я, продовольчого забезпечення, урядування та надання найважливіших державних послуг, енергозабезпечення; водозабезпечення, правопорядку та цивільного захисту, суб'єктів господарювання, які мають безперервний промисловий цикл тощо.

Крім того, перевезення здійснюватимуться за умови забезпечення водіїв та пасажирів засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками в межах кількості місць для сидіння, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Варто зауважити, що такі ж перепустки були введені у березні минулого року під час загальноукраїнського локдауну.

Читайте також: Вісім «червоних» зон і 11 «помаранчевих»: МОЗ оновило карантинний розподіл

Як повідомляв Укрінформ, міська комісія по ТЕБ та НС погодилася на введення додаткових карантинних обмежень у Миколаєві з 24 березня по 4 квітня. Закриваються всі спортивно-розважальні заклади, кафе і ресторани працюють лише на виніс, бюджетна сфера переходить на дистанційну форму роботи.

Загалом станом на 22 березня в Миколаївській області зареєстровано 48575 хворих на коронавірус, з них 301 за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-