У Харкові школярі підуть на дострокові канікули з 22 березня

У Харкові школярі підуть на дострокові канікули з 22 березня

Укрінформ
Школярі Харкова підуть на дострокові канікули не з 18 березня, як по всій області, а з понеділка, 22 березня.

Про це заявив на брифінгу секретар Харківської міськради Ігор Терехов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні четвер, завтра п'ятниця, і діти навчаються в стандартному режимі. Щоб перейти на дистанційне навчання, потрібний час, не можна вирішувати це спонтанно. Неможливо ввечері провести комісію і тут же сказати, що діти не йдуть до школи. Є питання: що робитимуть діти, і що будуть робити батьки? Тому школярі Харкова - старші й молодші - підуть на дострокові канікули з понеділка, 22 березня. Вважаю це правильним", - зазначив Терехов.

Читайте також: Регіони ще місяць тому могли посилити карантин, а не чекати вказівок – Немчінов

За його словами, раніше планувалося, що канікули у школах розпочнуться 29 березня. Що стосується дострокових канікул, то поки що не можна сказати скільки часу вони триватимуть. Все залежить від ситуації з коронавірусом у місті.

Як повідомляв Укрінформ, починаючи з 18 березня школи Харківської області переведені на дистанційне навчання у зв'язку зі сплеском захворювання на коронавірус у регіоні.

Читайте також: Харківські лікарні заповнені пацієнтами з COVID-19

Увечері 17 березня рішення про переведення на дистанційне навчання учнів 5-11 класів всіх шкіл області ухвалила Харківська регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-