На Луганщині відкрили сучасну амбулаторію

На Луганщині відкрили сучасну амбулаторію

Велике будівництво
Укрінформ
Сучасна амбулаторія, зведена за програмою «Велике будівництво», почала працювати в Чмирівській ОТГ Старобільського району Луганщини.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Луганської облдержадміністрації.

«Амбулаторія КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» облаштована гематологічним аналізатором, апаратом ЕКГ та іншим обладнанням, яке придбано за кошти громади. Тут працюватимуть чотири лікарі, один із яких, щоправда, на пів ставки. Також буде організований педіатричний прийом», – повідомив генеральний директор медичного закладу Роман Моїсеєв.

Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай, який узяв участь в церемонії відкриття, пообіцяв працівникам амбулаторії за власний кошт облаштувати у подарунок до відкриття клумбу.

«Нова будівля амбулаторії відповідає всім вимогам. Упевнений, ми крокуємо вірним шляхом децентралізації і докладемо максимум зусиль, щоб все у нас вийшло», – сказав очільник області після урочистостей.

Спілкуючись із медперсоналом, він запевнив, що всі зауваження і побажання будуть враховані, а недоробки усунені.

Читайте також: На Буковині звели сільську школу з кінотеатром та ліфтом - фото

КНП «ЦПМСД Чмирівської сільської ради» надає послуги мешканцям Чмирівки, Запорізького та жителям інших населених пунктів, які уклали договори на обслуговування з лікарями закладу. Окрім чотирьох лікарів, там працюють шість медсестер та три молодші медичні сестри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-