Під Львівською ОДА вимагають заборонити бізнес Медведчука та Козака

Під Львівською ОДА вимагають заборонити бізнес Медведчука та Козака

Фото
Укрінформ
Під стінами Львівської обласної адміністрації проходить два пікети: працівники ДП «Бродівський лісгосп» виступають проти приєднання до Золочівського лісгоспу, а активісти «Національного корпусу» вимагають заборонити бізнес Медведчука та Козака.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Бродівський лісгосп планують ліквідувати і створити на його базі та на базі ще двох господарств Золочівське лісогосподарське підприємство. Для нас це справжнє потрясіння, адже після цього будуть скорочення, а потім дійде і до приватизації. Ми передали наше звернення про недопущення такого свавілля депутатам обласної ради, обіцяли зачитати на сесії», - розповів працівник лісгоспу Андрій.

Львівську ОДА пікетують лісівники та Нацкорпус / Фото: Людмила Гринюк

16 березня проходить сесія Львівської облради, тож пікетувальники мають надію, що депутати заслухають їх звернення.

На пікет приїхали близько сотні бродівчан. Вони тримають в руках плакати з написами «Стоп рейдерським реформам», «Не дамо зруйнувати ДП «Бродівський лісгосп», «Не пиляйте гілку, на якій сидите» тощо. Вони обіцяють пікетувати, поки до них не вийдуть представники адміністрації.

Читайте також: «Нацкорпус» пікетував міськраду Львова - вимагали заборонити бізнес Козака і Медведчука

Паралельно з лісівниками Львівську ОДА пікетують активісти «Національного корпусу», які вимагають від обласних депутатів рішучих кроків щодо народних депутатів від ОПЗЖ Віктора Медведчука, Тараса Козака та їхньої комерційної діяльності на Львівщині: розірвання договорів і звернення до РНБО та Мін'юсту.

Як повідомляв Укрінформ, 11 березня активісти "Нацкорпусу" вимагали підтримки у депутатів Львівської міської ради. Тоді міський голова Андрій Садовий дав розпорядження головам фракцій і комісій на наступну сесію міськради розробити і подати проєкти рішень, зібрати усю інформацію щодо підприємств, які належать бізнесу Медведчука в місті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-