На Харківщині почали вакцинувати від коронавірусу публічних діячів

На Харківщині почали вакцинувати від коронавірусу публічних діячів

Укрінформ
На Харківщині почали вакцинувати від COVID-19 публічних діячів, також щеплення пропонують журналістам.

Про це на брифінгу 12 березня повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Михайло Черняк, передає кореспондент Укрінформу.

«Стосовно списку активних публічних осіб, на сьогоднішній день близько 20 осіб подали нам заявки. Ці заявки розіслані мобільним бригадам і, відповідно, наказом МОЗ, якщо буде на кінець дня залишок вакцини, будуть їх запрошувати», — сказав Черняк.

Він наголосив, що в регіоні не зіпсували жодної дози вакцини.

Читайте також: Отримати COVID-вакцину поза чергою зможуть бійці ООС, депутати і священники - Ляшко

За словами Черняка, всі охочі з числа журналістів, публічних людей можуть подавати заявку до обласного департаменту охорони здоров’я. В електронному листі треба вказати прізвище, ім'я, по-батькові, номер телефону та назву організації, в якій працює людина.

Заступник директора департаменту Ігор Волченко повідомив, що за таким зверненням і сам напередодні вакцинувався, також щеплення зробив мер м. Первомайський Микола Бакшеєв.

Як повідомляв Укрінформ, 23 лютого в Україну прибула перша партія вакцини проти COVID-19 Covishield, яка розроблена Оксфордським університетом і компанією AstraZeneca, і була закуплена за кошти держбюджету. Харківщина отримала 30,4 тис. доз, цього вистачить на вакцинацію 15200 осіб.

Станом на ранок 12 березня, в області зробили 1050 щеплень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-