У Львові школи не призупинятимуть освітній процес

У Львові школи не призупинятимуть освітній процес

Укрінформ
Міський штаб із протидії коронавірусу вирішив не призупиняти освітній процес у школах Львова.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

"Під час засідання міського штабу з протидії коронавірусу вирішено, що школи Львова продовжують працювати у звичному режимі принаймні до вівторка, 16 березня”, - йдеться у повідомленні.

У міськраді зазначають, що Управління освіти щодня здійснює моніторинг ситуації із захворюваністю, а у понеділок, 15 березня, на наступному засіданні штабу ухвалюватимуть відповідні рішення.

Читайте також: МОЗ оновило поділ на карантинні зони: до «помаранчевої» додалася ще одна область

На сьогодні відвідуваність учнями шкіл становить 80%. Позитивний ПЛР-тест наразі є у 144 педагогічних працівників та 127 школярів.

Заклади дошкільної освіти продовжують працювати у звичному режимі.

Щодо переходу на дистанційне навчання зазначається, що кожен керівник навчального закладу може приймати таке рішення самостійно. Поки три школи призупинили освітній процес до кінця тижня у зв’язку із захворюваністю на грип чи ГРВІ, ще одна — до 19 березня.

Читайте також: Нова COVID-хвиля в Україні характеризується більшою летальністю і важчим перебігом - вчені

Як повідомляв Укрінформ, станом на 11 березня Львівська область перебуває у помаранчевій карантинній зоні. Всього у цій зоні знаходяться 10 регіонів - Київ, Вінницька, Донецька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-