На Вінниччині розпочали ремонт дороги державного значення

На Вінниччині розпочали ремонт дороги державного значення

Велике будівництво
Укрінформ
На Вінниччині у межах Національної програми «Велике будівництво» розпочали ремонт ділянки автотраси державного значення Р-33 завдовжки 68 км.

Про це йдеться на сторінці «Великого будівництва» у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Новий дорожньо-будівельний сезон розпочали ремонтом 68-ми кілометрів дороги державного значення на Вінниччині. Це траса Р-33, яка поєднує Вінницю, Турбів, Гайсин, Балту та Велику Михайлівку. На всіх п'яти ділянках автошляху активно йдуть підготовчі роботи, а на дорозі між смт Чечельник та с. Жабокричка розпочато фрезерування наявного дорожнього покриття на перших двох кілометрах», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ця ділянка перебуває у незадовільному стані, на дорожньому покритті утворилися численні вибоїни та напливи, які можуть бути вкрай небезпечними для руху. У межах проєктного рішення, опісля ремонтних робіт товщина нових шарів асфальтобетону становитиме понад 30 см. Завдяки ремонтно-будівельним роботам дорога стане безпечнішою, збільшиться і її пропускна спроможність.

На об'єкті у пік виконання робіт будуть залучені 70 одиниць сучасної спеціалізованої техніки і 200 фахівців. Наразі на трасі вже працює15 спецмашин та 20 спеціалістів.

Група компаній «Автострада», яка виконуватиме ремонт зазначеної ділянки дороги, планує завершити об’єкт до кінця поточного року.

Читайте також: На Полтавщині Укравтодор завершив будівництво мосту через Ворсклу

Національний проєкт «Велике будівництво» був ініційований Президентом Володимиром Зеленським і стартував у березні 2020 року. Мета проєкту - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. У 2020 році в рамках програми в країні було збудовано 114 шкіл, 100 дитсадків та 101 спортивний об’єкт, оновлено 3900 км доріг державного значення. На Вінниччині у 2020 році відремонтували 60,7 км міжнародних доріг державного значення за 1,93 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-