У Луцьку реконструюють приймальне відділення міської лікарні - фото

У Луцьку реконструюють приймальне відділення міської лікарні - фото

Велике будівництво
Укрінформ
У Луцьку триває масштабна реконструкція приймального відділення міської клінічної лікарні, яка проводиться у рамках програми Президента «Велике будівництво».

Як передає Укрінформ, фото ремонтних робіт у луцькій лікарні опублікував Юрій Голик у Фейсбуці

Зазначається, що реконструкція розширить можливості медичного закладу і дозволить за необхідності починати лікування хворих ще у приймальному відділенні. Планується, що в оновленій лікарні облаштують оглядові та консультативні приміщення, процедурно-перев’язувальну кімнату, приміщення з ліжками тимчасового перебування пацієнтів тощо. Загальна площа приймального відділення буде збільшена до 1237,3 кв. м.

У Луцьку реконструюють приймальне відділення міської лікарні / Фото: facebook.com/y.golyk

Для лікарні уже закупили та передали комп’ютерний томограф. На черзі новий рентгенівський апарат. Окрім цього, буде оновлено ендоскопічне і лабораторне обладнання, кардіомонітори, дефібрилятор та інше необхідне устаткування.

Читайте також: На Луганщині відкрили відремонтоване приймальне відділення Старобільської лікарні

Як повідомлялося, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко повідомив, що у планах на 2021 рік – будівництво і реконструкція 177 приймальних відділень по всій Україні. Для цих відділень закуповується нове медичне обладнання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-