На Дніпропетровщині зіткнулися дві вантажівки - є загиблий і постраждалі

На Дніпропетровщині зіткнулися дві вантажівки - є загиблий і постраждалі

Фото
Укрінформ
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю двох вантажівок у Дніпропетровській області загинув чоловік, двоє людей постраждало.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"6-го березня о 05:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автомобільному шляху міжнародного значення М-29 Харків-Сімферополь поблизу селища міського типу Губиниха Новомосковського району", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за викликом було направлено чергові відділення 31-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що сталося зіткнення двох вантажних автомобілів: Volvo FL7 та "ГАЗель".

Співробітники Служби порятунку за допомогою аварійно-рятувального обладнання деблокували двох постраждалих чоловіків (1998 та 1999 років народження) та чоловіка без ознак життя (від отриманих травм чоловік, 1956 року народження, загинув на місці події), яких внаслідок ДТП затиснуло в салоні вантажного автомобіля «ГАЗель».

Читайте також: У Бельгії товарний поїзд протаранив вантажівку, водій-українець загинув

До місця події залучено 6 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

Фото: www.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-