На керівні посади в Харківській ОДА повернули чиновників, звільнених попереднім головою

На керівні посади в Харківській ОДА повернули чиновників, звільнених попереднім головою

Укрінформ
На керівні посади в Харківській облдержадміністрації знову призначили чиновників, яких звільнив попередній голова.

Про призначення на початку сесії Харківської облради повідомила голова облдержадміністрації Айна Тимчук, передає кореспондент Укрінформу.

Так, директором обласного департаменту ЖКГ і паливно-енергетичного комплексу призначили Сергія Магдисюка, котрого звільнив попередній голова ОДА Олексій Кучер у червні 2020 року. Директором облдепартаменту капітального будівництва став Сергій Жуков, котрий звільнився у грудні 2020 року. Михайло Черняк, якого звільнили в червні минулого року, повернувся на посаду заступника голови Харківської ОДА з питань охорони здоров'я і соціальної політики.

Оголошення кожного прізвища депутати облради зустріли аплодисментами.

Читайте також: Харків передав у Раду всі документи для призначення виборів мера

Також на посади в ОДА прийшли Антон Деньгуб, який став заступником голови Харківської облдержадміністрації з питань діяльності засобів масової інформації та зв'язків з громадськістю, з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації, з питань культури, мистецтва і туризму, та Петро Лашин, який став директором облдепартаменту економіки і міжнародних відносин. Обидва раніше працювали з Тимчук у Дніпрі.

Голова ОДА зазначила, що незабаром ще будуть призначення.

«Наступної сесії представлю ще нових учасників команди. Зараз ідуть спецперевірки, співбесіди та погодження в центральних органах влади, тому буду представляти нові і нові старі обличчя, які ви вже знаєте», — сказала Тимчук.

Читайте також: Депутата виключили з фракції «ЄС» за виступ російською мовою

Вона повідомила, що ще одним її заступником стане екснардеп, депутат Харківської облради Роман Семенуха, який уже пройшов спецперевірку. Семенуха займатиметься питаннями освіти, науки, молоді та спорту.

Як повідомлялося, Айну Тимчук, яка керувала виконавчим апаратом Дніпровської ОДА, призначено головою Харківської облдержадміністрації 27 листопада. До того протягом трохи більше року цю посаду обіймав Олексій Кучер, нинішній голова Державної регуляторної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-