У Херсоні відкрили модернізований центр підготовки поліцейських

У Херсоні відкрили модернізований центр підготовки поліцейських

Фото
Укрінформ
У Херсоні завдяки підтримці Консультативної місії Євросоюзу відкрили модернізований тренінговий центр підготовки поліцейських.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Поліція Херсонської області.

«Сьогодні начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін відкрив модернізований тренінговий центр для підготовки поліцейських. Він є одним з кращих в Україні, що стало можливим завдяки підтримці Консультативної місії Європейського Союзу. У Центрі поліцейські відпрацьовують різні ситуації, які трапляються під час несення служби», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після масштабної реконструкції тут з’явився навчально-спортивний комплекс площею майже 500 квадратних метрів, інтерактивні кімнати для проведення тренінгів з «Протидії домашньому насильству» та «Тактики допиту підозрюваного».

Обстановка у кімнатах максимально наближена до реальної. Так, інтерактивний клас для «Протидії домашньому насильству» схожий на однокімнатну квартиру з відповідними меблями та інтер’єром. Інтерактивна кімната для відпрацювання навиків «Тактики допиту підозрюваного» є прототипом кімнати для проведення допитів у ізоляторах тимчасового тримання чи СІЗО.

Читайте також: МВС матиме третій у Європі парк авіаційної безпеки – Аваков

«Нове обладнання для навчальних кімнат, тактичної підготовки та надання першої домедичної допомоги дозволить покращити професійний рівень співробітників поліції області. Так, на спеціальних манекенах дорослих та дітей, які синхронізовані з планшетом, поліцейські зможуть відстежувати правильність та своєчасність надання допомоги людині», - зазначається у повідомленні.

Як розповів Олександр Прокудін, у Центрі тренуються та підвищують кваліфікацію працівники різних підрозділів поліції. Щорічно удосконалюють підготовку – вогневу, тактичну, фізичну, загальнопрофільну, зокрема домедичну – понад 1000 поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-