Невідомі закидали фаєрами магазини в харківському ТЦ «Барабашово»

Невідомі закидали фаєрами магазини в харківському ТЦ «Барабашово»

Укрінформ
Невідомі з фаєрами вчинили напад на торговельний майданчик у харківському ТЦ "Барабашово", намагаючись підпалити магазини.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів прессекретар ТЦ "Барабашово" Сергій Зайцев.

"Інцидент стався вночі. Близько 3:30 група невідомих вчинила напад на один із торговельних майданчиків на території ТЦ "Барабашово" з метою підпалу магазинів. Вони розбили кілька вітринних вікон і кинули всередину фаєри та пляшки з легкозаймистою рідиною. Однак контролери торговельного центру побачили нападників та повідомили чергового охорони", - сказав Зайцев.

Уже за кілька хвилин на місце прибули рятувальники добровільної пожежної дружини ТЦ "Барабашово" й викликали поліцію.

Читайте також: У Харкові згоріли десятки павільйонів на ринку «Барабашово»

"Підпалу вдалося уникнути. Невідомі зникли. Очевидці стверджують, що чули звуки пострілів із їхнього боку. В такий спосіб вони перешкодили переслідуванню з боку працівників торговельного центру", - пояснив речник ТЦ "Барабашово".

За його словами, спробу підпалу було вчинено на торговельному майданчику "Тканини". Після наведення ладу він, як і весь торговельний центр, продовжують працювати у штатному режимі.

"Підприємці вимагають від поліції встановити зловмисників. Неодноразові напади на торговельні об'єкти в ТЦ" Барабашово "залишаються нерозкритими, а розслідування за фактами нападу починаються лише за рішенням суду", - зазначив Зайцев.

Читайте також: Дорога через центр "Барабашово": у Харкові відкрили кримінальне провадження

Він додав, що не виключена причетність до нічного нападу прихильників створення комунального ринку на території ТЦ "Барабашово". "У нападі могли брати участь і ті, хто підтримує будівництво дороги через територію ринку, в результаті чого будуть демонтовані близько 2 тис. робочих місць", - указав Зайцев.

Перевірку інциденту здійснює Київський райвідділ поліції Харкова.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 27 вересня 2020 року невідомі на автомобілі обстріляли каплицю Св. Великомученика Іоанна Нового Сочавського, зведену за ініціативою підприємців ринку на місці будівництва дороги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-