Україні прогнозують невеликий мокрий сніг і до 15° тепла

Україні прогнозують невеликий мокрий сніг і до 15° тепла

Погода
Укрінформ
Невеликий мокрий сніг та дощ у середу ймовірний лише у східній частині, у західних областях на дорогах ожеледиця, температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 5-10° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«Без опадів, лише вночі у східній частині невеликий мокрий сніг та дощ. Уночі та вранці у західних областях місцями туман; у Карпатах та північно-східних областях на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, на сході країни окремі пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 5-10° тепла, на Прикарпатті, Закарпатті та Одещині до 13°, у східних та північно-східних областях 2-7° тепла», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У «Синевирі» весна розбудила ведмедів

У Києві та області 3 березня без опадів. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі 0-2° тепла, вдень 7-9°, на Київщині вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 5-10° тепла.

Згідно з прогнозом, в Україні 4 березня опади не очікуються; температура вночі 0-5° морозу; вдень на сході та північному сході країни 4-9° тепла, на решті территорії 7-12° тепла.

5 березня вночі у північних та західних областях, вдень в Україні, крім півдня, невеликий мокрий сніг та дощ, в Карпатах - помірні опади; температура вночі (у західних та північних областях і вдень) 0-5° тепла, вдень 4-9° тепла, на крайньому півдні країни до 15°.

На дорогах, крім півдня та сходу, подекуди ожеледиця.

Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, вдень 4 березня в Україні, 5 березня у східній та південно-східній частині місцями пориви 15-20 м/с.

На Київщині 4 березня опади не прогнозуються; температура вночі 0-5° морозу, вдень 7-12° тепла. 5 березня невеликий мокрий сніг та дощ; температура вночі та вдень 0-5° тепла. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, вдень 4 березня місцями пориви 15-20 м/с.

Читайте також: На Закарпатті розквітли перші крокуси та підсніжники

Синоптики прогнозують 6 березня вночі в Україні, крім північної частини, вдень у південно-східних областях невеликий сніг; на решті території, 7 березня в більшості областей без опадів.

Температура вночі 3-8° морозу (6 березня у південній частині від 4° морозу до 1° тепла); вдень 0-5° тепла (на північному сході близько 0°), 7 березня у південно-західних областях 4-9° тепла; в Карпатах вночі 8-13° морозу, вдень 2-7° морозу.

У столичному регіоні 6- 7 березня опади не очікуються. Температура вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-