Рушниці, пістолети та автомати: у херсонця знайшли арсенал зброї

Рушниці, пістолети та автомати: у херсонця знайшли арсенал зброї

Фото
Укрінформ
У Херсоні оперативники виявили арсенал вогнепальної зброї у місцевого жителя, який зберігав мисливські рушниці, пістолети, автомати в розібраному стані, магазини до них та набої до різних видів зброї.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт ГУ Нацполіції в області.

«Вчора в Херсоні працівники управління карного розшуку спільно з Херсонським відділом поліції №1 вилучили арсенал зброї у місцевого жителя. Арсенал вогнепальної зброї та велику кількість набоїв він зберігав у гаражі на території домоволодіння», - йдеться у повідомленні.

Оперативники отримали інформацію, що 50-річний місцевий житель може зберігати у себе вдома небезпечні предмети. Під час санкціонованого обшуку в приватному будинку чоловіка поліцейські знайшли цілий арсенал.

Начальник управління карного розшуку поліції Херсонщини Денис Карімов розповів, що серед вилученого: мисливські рушниці, пістолети, автомати в розібраному стані, магазини до них та велика кількість набоїв до різних видів зброї. Нині усе вилучено та направлено на експертизу. Поліцейські встановлюють походження зброї, можливу причетність чоловіка до її збуту та його зв’язки.

Читайте також: У Вінниці чоловік погрожував підірвати магазин солодощів

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України (карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років). Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру. Досудове розслідування триває.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-