Піротехніки Донеччини отримали від МКЧХ матеріали для навчального полігону

Піротехніки Донеччини отримали від МКЧХ матеріали для навчального полігону

Відео
Укрінформ
Міжнародний комітет Червоного Хреста передав піротехнікам Донеччини матеріали для облаштування навчального полігону Центру протимінної діяльності.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в ГУ ДСНС у Донецькій області.

Зазначається, що представники Головного управління отримали елементи огородження для облаштування межі території навчального полігону Центру протимінної діяльності, розташованого у Маріуполі.

«Територію полігону планується використовувати для відпрацювання практичних вправ з порядку проведення розмінування територій, забруднених вибухонебезпечними предметами, оцінки рівня професійної підготовки персоналу піротехнічних підрозділів ДСНС України, інших організацій з розмінування, а також для калібрування та тестування засобів пошуку і оцінки обладнання підрозділу», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Рятувальники Донеччини отримали спецмашини, квадрокоптери та набори для розмінування

Ця територія для навчального полігону займає більше трьох гектарів, у 2021 році планується розпочати будівельні роботи з його облаштування.

Представники Головного управління ДСНС висловили щиру подяку членам Міжнародного Комітету Червоного Хреста за постійну матеріально-технічну підтримку.

Фото: dn.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-