Різанина у Кривому Розі: сім'ям загиблих і постраждалим виплатять допомогу

Різанина у Кривому Розі: сім'ям загиблих і постраждалим виплатять допомогу

Укрінформ
У Кривому Розі сім’ї загиблих і постраждалі під час нападу 7 листопада отримають матеріальну допомогу з міського бюджету.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Криворізької міської ради.

Як поінформували в мерії, родинам загиблих буде виділено по 20 тис. грн, постраждалим - по 10 тис. грн. Наразі зібрані всі необхідні для цього документи, і питання матеріальної допомоги виноситься на засідання міськвиконкому, що відбудеться 18 листопада.

Як повідомлялося, 7 листопада 29-річний зловмисник на вулиці у Металургійному районі напав з ножем на 10 жителів Кривого Рогу. В результаті двоє чоловіків 31 та 66 років від отриманих травм померли на місці. Ще вісім осіб, серед яких 8-річний хлопчик, були доправлені до лікарні.

Читайте також: Різанина в Кривому Розі: нападника арештували без права на заставу

9 листопада нападнику обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. Йому інкримінують ч. 2 п. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 15, ч. 2 п. 1, 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). За скоєне йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-