На Одещині затримали ексголову селищної ради Затоки

На Одещині затримали ексголову селищної ради Затоки

Укрінформ
Співробітники СБУ затримали колишнього голову селищної ради Затоки - фігуранта кількох кримінальних проваджень, який переховувався від слідства.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр СБУ.

«Затриманий з березня 2019 року виконував обов'язки селищного голови Затоки. 22 лютого 2020 року Київський районний суд Одеси відсторонив його від посади. Чиновник є фігурантом кількох кримінальних проваджень. СБУ підозрює експосадовця у зловживанні службовим становищем, розтраті бюджетних коштів, незаконних оборудках із земельними ресурсами та організації замаху на життя адвоката», - йдеться у повідомленні.

Співробітники спецслужби у результаті комплексу оперативно-розшукових заходів встановили тимчасове місце проживання підозрюваного і затримали його в Одесі в орендованій квартирі.

Читайте також: Влада Затоки незаконно вивела у приватну власність 43 ділянки у пляжній зоні – прокуратура

Зазначається, що Київським районним судом Одеси експосадовцю обрано запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою без права внесення застави.

За матеріалами Управління СБУ в Одеській області протягом 2020 року спільникам ексголови селищної ради Затоки оголошено дванадцять підозр у вчиненні кримінальних правопорушень. Стосовно сімох фігурантів матеріали кримінальних проваджень направлені до суду для розгляду по суті, п'ятеро осіб ознайомлюються із матеріалами досудових розслідувань.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-