Чернівці вирішили не відправляти школярів на канікули з 15 жовтня

Чернівці вирішили не відправляти школярів на канікули з 15 жовтня

Відео
Укрінформ
У Чернівцях прийняли рішення не відправляти учнів шкіл на канікули з 15 жовтня, як це рекомендувало МОН. Школи продовжать працювати у такому ж режимі, який вони обрали станом на сьогодні.

Про це під час відеозвернення у Фейсбуці повідомив в.о. Чернівецького міського голови Василь Продан, передає Укрінформ.

«МОН надало рекомендацію органам місцевого самоврядування, у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на COVID-19, зробити канікули з 15 по 30 жовтня. Але враховуючи, що у Чернівцях такого зросту захворюваності не відбулося, я порадився з керівниками управління освіти Чернівецької міської ради, з директорами найбільших шкіл і ми прийняли рішення, що і після 15 жовтня працюватимемо у звичному режимі, як працюємо сьогодні. А вже з наступного тижня будемо приймати рішення, чи йдемо трішки раніше на канікули, чи не йдемо», - зазначив Продан.

Він повідомив, що із 27 тисяч школярів у Чернівцях на дистанційному навчанні перебувають 320 учнів ліцею №1, тому що там тривають ремонтні роботи. Також учні ліцею №3 перебувають на канікулах до 15 жовтня, згідно з рішенням педагогічної ради.

Читайте також: Івано-Франківськ не хоче відправляти школи на канікули з 15 жовтня

На очній формі навчання знаходяться 3200 учнів в 11 закладах освіти. Двозмінну форму навчання організовано у 9 навчальних закладах. Очно-дистанційне навчання забезпечується у 21 закладі, де діти навчаються через день. Сімейну форму здобуття освіти обрали 87 учнів з 21 закладу.

На самоізоляції на сьогодні перебувають 18 класів у десяти школах Чернівців.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 12 жовтня, в Україні виявили 5 133 випадки зараження коронавірусом, загальна їх кількість становить 270 587.

У Чернівецькій області зафіксували 16 649 випадків інфікування COVID-19. Із них 8 913 пацієнтів одужали, а 393 людини померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-