У Харкові загасили велику пожежу, яка охопила житлові будинки

У Харкові загасили велику пожежу, яка охопила житлові будинки

Фото
Укрінформ
В Основ'янському районі Харкова о 06:25 остаточно ліквідували всі осередки пожежі, яка розпочалася з горіння очерету вдень 7 жовтня та з відкритої території перекинулась на приватні домоволодіння.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Харківській області.

"07 жовтня о 12:33 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території поблизу вул. Камишової, 70 у Харкові. Люди повідомляли про горіння великої площі очерету та загрозу житловим будинкам", - йдеться у повідомленні.

По прибуттю до місця виклику було встановлено, що поривчастим вітром вогонь стрімко розповсюджувався у різних напрямках та встиг охопити 1 житловий будинок площею 100 кв. м та 4 інших забудови загальною площею 80 кв. м.

Читайте також: На Луганщині ліквідували всі осередки пожеж

Зважаючи на ситуацію, що склалась, до місця пригоди негайно були викликані додаткові сили. Всього на ліквідацію даної пожежі було зосереджено 15 пожежних автоцистерн та 55 чоловік особового складу ДСНС, 1 місцева пожежна команда селища Васищево.

Вогонь розповсюдився на площу 30 га.

Спільними зусиллями о 17:00 розповсюдження вогню було зупинене, пожежа локалізована. О 06:25 08 жовтня відбулась остаточна ліквідація всіх осередків горіння.

Причина виникнення загоряння наразі з’ясовується. Постраждалих немає.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-