На Чернігівщині школярки танцювали тверк біля пам’ятника загиблим в АТО

На Чернігівщині школярки танцювали тверк біля пам’ятника загиблим в АТО

Укрінформ
У Талалаївському районі Чернігівщини поліція притягнула до відповідальності школярок та їхніх батьків за хуліганські дії, а саме - танці дівчат біля пам’ятника загиблим в АТО захисникам. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив сектор комунікації поліції Чернігівської області.

"Поліція Талалаївського району притягнула до відповідальності школярок та їх батьків за хуліганські дії біля меморіалу загиблим воїнам АТО", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що хуліганство біля пам’ятника поліція виявила в ході моніторингу соцмереж і оперативно встановила особи причетних. Ними виявились дві 16-річні та дві 13-річні учениці місцевої школи. На старших складено протокол за ст. 173 Андмінкодексу України (дрібне хуліганство), а за молодших відповідатимуть батьки - за ст. 184 (невиконання батьками, або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Всі протоколи направлені до суду. Поліцейський із ювенальної превенції вже поговорив з адміністрацією та учнями школи, де вчаться дівчата. Крім того, в навчальному закладі запланували додаткові класні години з патріотичного виховання за участю талалаївських учасників АТО.
Читайте також: В Іспанії скоїли акт вандалізму щодо українського меморіалу

Скандальне відео у Фейсбуці сьогодні, 29 вересня, виклав житель Талалаївки Богуслав Борсук.

На ньому видно, як 4 школярки під бадьору музику танцюють прямо на плитах перед пам’ятником загиблим воїнам. Коментарі під постом дуже гнівні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-