Зеленський провів нараду щодо пожежі на Харківщині

Зеленський провів нараду щодо пожежі на Харківщині

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що до гасіння масштабної пожежі у Харківській області залучено літак та вертоліт, й розраховує на її ліквідацію найближчим часом.

Про це він сказав під час виступу на презентації стратегії розвитку Харківщини, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щойно у мене відбулася нарада з усіма відповідними службами щодо пожежі, яка сталася, на жаль, сьогодні у Харківській області. Наші пожежники та рятувальники відважно працюють задля подолання вогню. До гасіння пожежі залучено понад 200 чоловік особового складу, десятки одиниць техніки, літак АН-32 та вертоліт Мі-8", - сказав Президент.

Він також запевнив, що ситуація зараз перебуває на контролі, та сподівається, що вдасться перемогти стихію найближчим часом.

Водночас він закликав голову Харківської ОДА особисто виїхати на місце й там контролювати ситуацію.

Як повідомлялося, на Харківщині триває ліквідація масштабної лісової пожежі в Дворічанському районі, де вогнем охоплено до 400 га території.

За даними ДСНС в області на 17 годину, від них залучено 13 одиниць техніки та 80 чоловік особового складу. Також задіяно пожежний потяг та 5 одиниць техніки лісгоспу.

Читайте також: На Харківщині через масштабну лісову пожежу евакуюють жителів

Із села Гороб'ївка Дворічанського району почали евакуацію жителів через масштабну пожежу. За даними Дворічанської райдержадміністрації, «є вже згорілі будинки, вогонь далі пішов вулицею. Проводиться евакуація”.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-