Вибух у

Вибух у "Десні": двоє постраждалих військових - у комі

Укрінформ
Двоє постраждалих від вибуху гранати у військовому гуртожитку навчального центру "Десна" на Чернігівщині перебувають у медикаментозній комі, стан обох - важкий.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила пресслужба навчального центру "Десна".

"Цивільна дівчина та військовослужбовець знаходяться в Головному військовому клінічному госпіталі. Обоє - в комі (медикаментозній). Стан їхній оцінюється як важкий та стабільно важкий. Постраждалій вчора була проведена операція", - ідеться у пості.

Ще одна постраждала - дівчина-військовослужбовець - також знаходиться під наглядом лікарів госпіталю з травмою ока.

Зазначається, що ситуація перебуває під контролем керівництва навчального центру. Постраждалим надається вся необхідна допомога. Зокрема, сьогодні, 26 серпня, до госпіталю направлені 30 донорів крові.

Читайте також: Вибух у Десні: поліція відкрила справу за статтею "вбивство"

Як повідомляв Укрінформ, вибух у гуртожитку 169 навчального центру Сухопутних військ ЗСУ в селищі Десна Чернігівської області стався 24 серпня близько 17.30. У результаті один військовослужбовець загинув, двох людей, в тому числі, цивільну дівчину, поранено.

За інформацією пресслужби навчального центру, вибух стався "внаслідок особистої недбалості та нехтування заходами безпеки військовослужбовців". За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "вбивство".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-