На Донеччині почали ремонт на п'яти ділянках доріг до опорних шкіл

На Донеччині почали ремонт на п'яти ділянках доріг до опорних шкіл

Велике будівництво
Укрінформ
На Донеччині в рамках програми «Велике будівництво» ремонтують дороги до опорних шкіл, нині розпочали роботи на п’яти ділянках.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко.

«Ремонтуємо дороги до опорних шкіл - наразі розпочаті роботи на п’яти ділянках», - написав очільник області.

Він зазначив, що дві з них ведуть до Шахівської загальноосвітньої школи: це ділянка завдовжки 3,8 км на шляху від Криворіжжя до Костянтинівки та 6,2 км дороги Софіївка - Дружківка.

Обидві дороги ремонтуються коштом обласного бюджету в рамках президентської програми «Велике будівництво».

На ділянку на автошляху Криворіжжя - Костянтинівка виділили 64,8 млн грн, на ділянку дороги Софіївка- Дружківка - понад 87 млн грн.

«На обох дорогах завершили фрезерування, а на дорозі від Криворіжжя до Костянтинівки (де роботи розпочалися раніше) вже завершили влаштування основи та вирівнюючого шару», - констатував Кириленко.

Як повідомлялося, початок національного проєкту «Велике будівництво» було ініційовано восени 2019 року Президентом Володимиром Зеленським. Мета проєкту - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні.

Починаючи з 1 березня 2020 року, в рамках проєкту на понад 300 об’єктах одночасно почалися будівельні роботи. У планах протягом року - зведення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-