В лікарні помер другий пілот літака, що розбився під Одесою – джерело

В лікарні помер другий пілот літака, що розбився під Одесою – джерело

Укрінформ
Обидва пілоти легкомоторного літака Y1 «Дельфін» загинули внаслідок аварійної посадки повітряного судна у передмісті Одеси: один - при падінні літака, а другий - від тяжких травм, у лікарні №11.

Про це повідомило Укрінформу джерело у правоохоронних органах.

"Другий пілот Юрій Жуковський, якого госпіталізували у тяжкому стані, помер у лікарні № 11 від несумісних із життям травм", - сказав співрозмовник агентства.

Як повідомлялося, літак Y1 «Дельфін» Одеського авіазаводу здійснив аварійну посадку в районі 6-го кілометра Овідіопольської дороги. Один з пілотів - льотчик-випробувач Олег Синиця - загинув відразу, а його колегу госпіталізували.

Падіння літака в Одесі / Фото: Максим Войтенко, Олександр Ніколов, пресслужба ГУНП в Одеській області

На місце події прибули поліцейські, медики та представники підприємства «Укравіарух» і міжнародного аеропорту «Одеса».

Читайте також: В Одесі впав легкомоторний літак, є загиблий

За словами керівника одеського управління Нацполіції Олега Беха, «відеореєстратори, що були на борту, вилучені. Встановлено, що об 11:55 літак почав рух. О 12:14 командир повідомив, що необхідна аварійна посадка. О 12:16 із ним втратили звя'зок».

Слідчо-оперативна група Малиновського відділу поліції Одеси встановлює причини та обставини аварії легкомоторного літака «Дельфін» у південному передмісті, внаслідок якої загинули два пілоти - розпочато кримінальне провадження.

"Поліцейські встановлюють обставини надзвичайної події з легкомоторним літаком у Малиновському районі Одеси. Встановлено, що обидва загиблі – пілоти, 1955 року народження. Літак належить одному з підприємств. Наразі поліцейські встановлюють причини та обставини його падіння", - йдеться в повідомленні.

Попередньо подію кваліфіковано за ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-