У Вінниці від ножового поранення загинув нацгвардієць

У Вінниці від ножового поранення загинув нацгвардієць

Укрінформ
У Вінниці поліція розслідує обставини отримання смертельних тілесних ушкоджень 28-річним військовослужбовцем Національної гвардії.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

«24 травня до реанімаційного відділення лікарні проникаючим пораненням черевної порожнини був госпіталізований 28-річний житель м. Вінниці, військовослужбовець в/ч 3008. Під час надання медичної допомоги у лікарні чоловік помер. Поліція встановлює осіб, причетних до нанесення умисного тяжкого ушкодження потерпілому», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, травмований чоловік був виявлений на перехресті вулиць Шмідта - Брацлавська близько другої години ночі та каретою швидкої допомоги доставлений у реанімаційне відділення лікарні. Медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення черевної порожнини.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook Військова частина 3008 Національної гвардії України, у загиблого 28-річного старшого солдата Андрія Карася у день інциденту був вихідний.

Карась народився у місті Бар. Проходив службу у військовій частині з 2016 року на посаді водія. Неодноразово виконував службово-бойові завдання в зоні проведення АТО/ООС. За час проходження військової служби нацгвардієць зарекомендував себе з позитивної сторони.

Наразі поліція встановлює обставини злочину та осіб, причетних нього. Поліцейські встановлюють та допитують осіб, з якими спілкувався загиблий. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин передбачено до 10 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-