У Бердянську з COVID-19 госпіталізували двох осіб

У Бердянську з COVID-19 госпіталізували двох осіб

Укрінформ
У Бердянську після отримання результатів тестування госпіталізували мати та дочку, які до цього контактували із зараженою коронавірусом жінкою, яка приїхала тиждень тому з Росії.

Про це повідомляє пресслужба Бердянської міської ради.

"За інформацією Бердянського територіального медичного об’єднання,24 травня медики госпіталізували мати та доньку, які контактували з хворою на COVID-19, госпіталізованою 19 травня. Ця жінка 16 травня прибула з Москви (РФ) до Бердянська, до госпіталізації 19 травня порушила вимоги самоізоляції й мала контакти з родиною знайомих, яких сьогодні та було госпіталізовано після отримання результатів ПЛР-тесу", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Харківській обласній інфекційній лікарні коронавірус виявили у 19 медиків

Зазначається, що медики шукають її попутницю, яка приїхала з жінкою одним мікроавтобусом з РФ та для якої існує реальна небезпека інфікування коронавірусом.

"Їй необхідно терміново протестуватися з метою забезпечення безпеки власного здоров'я і здоров'я людей з її можливого оточення", - наголосили у міськраді.

Читайте також: У Росії - вже понад 344 тисячі інфікованих коронавірусом

Повідомляється, що на сьогодні у Бердянську вже 5 хворих на COVID-19. Усього за весь період зареєстровано 10 лабораторно підтверджених випадки захворювання на COVID-19. Одужали — 4. Летальний випадок — 1.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні станом на ранок 24 травня підтверджено 20 986 випадків . За добу - 406 нових випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-