Фігурантам резонансної Мукачівської стрілянини оголосили підозри

Фігурантам резонансної Мукачівської стрілянини оголосили підозри

Укрінформ
Закарпатські правоохоронці оголосили підозру двом особам, фігурантам Мукачівської стрілянини 7 лютого. Один уже перебуває в СІЗО за інший злочин, іншому суд обирає запобіжний захід.

Про це сьогодні, 20 травня, на брифінгу щодо розслідування Мукачівської стрілянини, відео якого опубліковано у Facebook, розповів очільник Нацполіції Закарпаття полковник Олександр Шляховський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Нам вдалося зібрати докази про злочинну діяльність осіб, які влаштували стрілянину в Мукачеві 7 лютого. Сьогодні, 20 травня, ми повідомили підозри двом фігурантам стрілянини за ст. 115 ККУ (умисне вбивство), і на даний час, як нам відомо, одному з учасників стрілянини обирається запобіжний захід в суді. Інша особа, яка причетна до цього злочину, на даний момент уже перебуває в СІЗО за скоєння іншого особливо тяжкого злочину,” - повідомив Шляховський.

Він нагадав, що подія відбулася 7 лютого в Мукачеві. Тоді невідома особа на вулиці Сеченова здійснила 30 пострілів з автомата в місцевих жителів. В результаті було поранено двох осіб.

Читайте також: На Закарпатті зі стріляниною зупинили авто контрабандистів

За даним фактом правоохоронцями було порушено кримінальне провадження за ст. 115 ККУ.

“Ми відпрацьовували різні версії, шукали мотив, найбільше притримувалися версії щодо перерозподілу впливу на території Закарпатської області у сфері, яка не регламентована законодавством України,” - сказав Шляховський.

Як повідомляв Укрінформ, 7 лютого ц.р. в м.Мукачеві Закарпатської області сталася стрілянина, двоє учасників були поранені. Подія викликала значний резонанс. З цього приводу Мукачівська міськрада зверталася до Президента з проханням ввести в місті тимчасове патрулювання Нацгвардії. Також позачергово збиралася Закарпатська облрада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-