Філатов знову збирається у мери Дніпра

Філатов знову збирається у мери Дніпра

Укрінформ
Міський голова Дніпра Борис Філатов має намір знову балотуватися у мери міста.

Про це він заявив Радіо Свобода.

«Я це підтверджую. І в принципі ніколи не заперечував цього. Я хочу закінчити те, що розпочав. Я йду на вибори, і, сподіваюся, що мої земляки нададуть мені мандат довіри на другу каденцію, тому я дійсно йду. У мене є для цього шанси, і це показує не тільки моє внутрішнє світосприйняття, а, зокрема, й соціологія», – сказав Філатов.

На запитання, чи були спроби Офісу Президента домовитися з ним щодо спільних дій на місцевих виборах, мер Дніпра сказав – ні. «Ніхто зі мною не пробував домовлятися. На мене навіть ніхто не виходив. Якщо ми ведемо мову про регіональну політику (я повторю це втретє публічно), є такий персонаж в Офісі Президента, Трофімов (Сергій Трофімов, перший заступник голови ОПУ – ред.), який займається регіональною політикою. Щоб було зрозуміло, я не те, що йому не представлений, я його навіть в очі не бачив ніколи», – сказав Філатов.

Читайте також: Мер Дніпра заявляє, що будівництво метро саботують

Мер Дніпра, мільйонер Борис Філатов тривалий час працював юристом у команді олігарха Ігоря Коломойського, а коли останній був призначений головою Дніпропетровської ОДА, став його заступником. У 2014-му Філатов був обраний до Верховної Ради за мажоритарним округом, а в 2015 році став мером Дніпропетровська, нині – Дніпра.

Місцеві вибори в Україні заплановані на 25 жовтня цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-