Коронавірус виявили у працівників Жмеринської РДА та райради

Коронавірус виявили у працівників Жмеринської РДА та райради

Укрінформ
На Вінниччині серед тих, у кого підтверджено COVID-19, є працівники Жмеринської РДА та районної ради.

Про це у вівторок на онлайн брифінгу розповів голова Вінницької ОДА Владислав Скальський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За оперативною інформацією нашого лабораторного центру на даний час у Жмеринському районі загалом було виявлено 25 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби, 12 з них додались вчора. Серед захворілих – працівники районної державної адміністрації, а також районної ради», - повідомив Скальський.

Голова ОДА не уточнив кількості хворих в органах влади Жмеринського району та які посади вони займають, проте зазначив, що «саме керівництво району має бути максимально відповідальним і слугувати прикладом для населення».

Читайте також: Влада Вінниччини побачила в області ознаки початку другої хвилі COVID-19

Епідеміологічне розслідування даних випадків захворювання триває, уточнюються і обстежуються контакті особи хворих чиновників.

Станом на ранок 12 травня в Україні лабораторно підтверджено 16 023 випадків COVID-19. За добу виявлено 375 нових випадків.

На Вінниччині за добу виявлено 27 нових випадків. Станом на 10:00 вівторка загальна кількість хворих в області сягнула 580.

фото: КОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-