В Одесі затримали підозрюваного у підпалі будівлі Свято-Успенського монастиря

В Одесі затримали підозрюваного у підпалі будівлі Свято-Успенського монастиря

Відео
Укрінформ
Співробітники Київського відділу поліції Одеси затримали колишнього послушника Свято-Успенського чоловічого монастиря УПЦ Московського патріархату, підозрюваного в підпалі господарської будівлі та двох автомобілів машин на території монастиря.

Про це повідомило кореспонденту Укрінформу джерело в правоохоронних органах.

"Установлено, що палій використав для підпалу пляшки із запальною сумішшю. Дві кинув під припарковані на території монастиря автомобілі, а третьою підпалив господарську споруду площею близько 1500 кв. метрів. Викликані підрозділи рятувальників ДСНС три години гасили масштабну пожежу, однак будівля та автівки згоріли", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, затриманому повідомили про підозру за ознаками ч. 2 ст. 194 (умисне знищення майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Харкові затримали жінку, яка відрізала голову доньці

49-річний підозрюваний зізнався у скоєному злочині, слідчі встановлюють мотиви його дій. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 24 квітня виникла масштабна пожежа на території Свято-Успенського чоловічого монастиря у передмісті Одеси. До її гасіння було залучено 30 чоловік особового складу та 7 одиниць техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-