На Прикарпатті до кінця року здадуть 15 об’єктів

На Прикарпатті до кінця року здадуть 15 об’єктів

Велике будівництво
Укрінформ
В Івано-Франківській області за програмою «Велике будівництво» здадуть в експлуатацію 15 об’єктів, на 8-ми вже розпочаті роботи.

Про це в Івано-Франківську на брифінгу заявив голова облдержадміністрації Віталій Федорів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На сьогодні з 15 об’єктів програми «Велике будівництво» в області роботи розпочаті на 8 об’єктах, по двох – укладені угоди, по 5-ти проводиться процедура закупівлі на ProZorro», - повідомив Федорів.

Він зазначив, що на реалізацію програми в області з держбюджету скерують 115, 6 млн грн, ще 23,1 млн грн – кошти місцевих бюджетів.

«В нас немає жодних об’єктів у програмі «Велике будівництво», на які було б знято фінансування з держбюджету. Сподіваємось, що й органи місцевого самоврядування виконають свої фінансові зобов’язання», - зауважив Федорів.

На його переконання, «Велике будівництво» – це розвиток інфраструктури, який позитивно вплине на зайнятість людей та економічні процеси в області.

Відомо, що в Івано-Франківській області за програмою «Велике будівництво» планують до кінця 2020 року здати в експлуатацію 5 шкіл, 5 дитсадків та 5 стадіонів.

Читайте також: На Запоріжжі зводять Центр надання медичної допомоги

Програма «Велике будівництво» - це спільний проєкт Президента та уряду України, мета якого побудувати необхідні об’єкти інфраструктури. Проєкт втілюватиметься на бюджетні кошти, кошти Державного фонду регіонального розвитку, а також кошти з місцевих бюджетів. Реалізація програми дозволить протягом року звести в Україні понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-