Завезений до Чернігова з Росії коронавірус шириться містом, за день - чотири нових випадки

Завезений до Чернігова з Росії коронавірус шириться містом, за день - чотири нових випадки

Укрінформ
Завезений до Чернігова з Російської Федерації коронавірус продовжує ширитися містом: за день їхня кількість зросла до 9.

Про це у Facebook повідомив заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

"У нас - плюс 4 випадки коронавірусної інфекції. На жаль, першоджерелом усіх 3-х гілок інфікування стали люди, які повернулися з Російської Федерації і, очевидно, порушили правила самоізоляції", - сказав він у розміщеному пресслужбою відео.

Ломако розповів, що два нових випадки виникли у контактних осіб подружжя, про інфікування якого повідомлялося напередодні. COVID-19 виявлено у 25-річного сина та його 22-річної дівчини. Інфекцію в родину привіз з-за кордону глава сімейства.

Читайте також: У Чернігові підприємці влаштували автопробіг, вимагаючи дозволити їм працювати

Ще два випадки зафіксовані в сім’ї 45-річної жінки, яка 17 квітня теж повернулася з РФ. Вона проживає з 69-річними батьками і, схоже, заразила їх обох. Батько тепер лежить в стаціонарі із пневмонією, а жінка з матір’ю з невисокою температурою лікуються вдома. У батька ПЛР-тест поки що негативний, та його робитимуть повторно.

Про ще одну гілку повідомлялося вчора, але там інфекцію виявлено у двох осіб - чоловіка, який нещодавно повернувся з Росії, та його дружини.

Загалом на сьогодні у Чернігівській області - 45 підтверджених випадків COVID-19, з них 4 - летальні. Семеро людей одужали і виписані з лікарень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-