Під Києвом зіткнулися відразу шість авто, є загиблі і травмовані

Під Києвом зіткнулися відразу шість авто, є загиблі і травмовані

Фото, відео
Укрінформ
Через негоду на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин сталася ДТП за участю 6 авто, є загиблі і травмовані. Рух на цьому відрізку перекрито в обох напрямках.

Про це інформує Патрульна поліція України у Facebook.

"Через негоду (пил, який здійнявся вгору внаслідок сильного вітру, недостатня видимість) на автодорозі М-07, “Київ-Ковель-Ягодин” (55-й кілометр під'їзду до Києва) сталася серйозна ДТП за участю шести автомобілів (чотири вантажних і два легкових), є загиблі та травмовані. Наразі рух на цьому відрізку перекрито в обох напрямках", - йдеться у повідомленні.

Патрульні також попередили про сильні пориви вітру у столиці та на її околицях та закликали водіїв бути уважними та обережними.

Читайте також: Київ накрила пилова буря

"Прохання до учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Якщо є змога, відкладіть заплановану поїздку. Якщо ви вже в дорозі — зупиніться й перечекайте негоду" ,- наголошують патрульні.

За інформацією рятувальників ДСНС, зіткнулися вантажні VOLVO, 2 автомобілі DAF, газовоз MAN та легкові Pegout 308 і BMW 525. Після зіткнення зайнялися кабіна VOLVO та газове обладнання Pegout 308.

"У результаті дорожньої пригоди загинуло 4 особи (пасажирка Pegout 308, водій та 2 пасажири BMW 525), травмованого громадянина (водія VOLVO - ред.) госпіталізовано до Бородянської центральної лікарні", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС уточнили, що тіла загиблих із понівечених легкових автомобілів вилучали за допомогою гідравлічного обладнання та бензоріза.

За даними Укргідрометцентру, в Україні 16 квітня пориви вітру 17 - 22 м/с (І рівень небезпечності).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-