На Луганщині підтвердили третій випадок захворювання на COVID-19

На Луганщині підтвердили третій випадок захворювання на COVID-19

Укрінформ
У Луганській області підтверджено захворювання на коронавірус у жінки, яка перебуває у Рубіжанській центральній міській лікарні.

Про це повідомляє пресслужба Луганської обласної державної адміністрації.

«Вона – з числа чотирьох осіб, у яких була встановлена підозра на коронавірус. Вже виявлено коло осіб, з яким контактувала хвора, – це 41 людина. Наразі вони перебувають під медичним наглядом. Тож, загалом в області підтверджено три випадки захворювання на COVID-19. Троє осіб залишаються з підозрою», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Україні залишилась єдина область, де не зареєстрували коронавірус

Зазначається, що головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення, головам об’єднаних територіальних громад доручено розглянути можливість виділення додаткових коштів на оплату праці мобільних бригад, які проводитимуть збір зразків біологічних матеріалів від пацієнтів з підозрою на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, а також на закупівлю засобів індивідуального захисту для медичного персоналу, який чергуватиме на території блокпостів та у складі мобільних бригад.

Спільно з місцевими представництвами Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, волонтерськими та громадськими організаціями будуть сформовані групи допомоги одиноким особам, які знаходяться на самоізоляції, та особам, які будуть надавати допомогу в лікувально-профілактичних установах.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-