У Білгороді-Дністровському на Одещині вирішили припинити роботу громадського транспорту

У Білгороді-Дністровському на Одещині вирішили припинити роботу громадського транспорту

Укрінформ
Міська влада Білгород-Дністровського Одеської області вирішила повністю припинити роботу громадського транспорту через загрозу поширення коронавірусу Covid-19. 

Автобуси не виходитимуть на маршрути до завершення надзвичайної ситуації в Україні. Про таке рішення міської комісії з ТЕБ і НС повідомляє пресслужба міськради.

"26 березня ...за результатами доповідей та з урахуванням їх обговорення комісія вирішила: зупинити роботу всього міського пасажирського транспорту, який здійснює перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у "звичайному режимі" з нуля годин 28 березня 2020 року", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що керівникам підприємств, установ та організацій, які забезпечують життєдіяльність міста, належить організувати перевезення працівників у режимі "регулярних спеціальних перевезень". Рекомендовано також вжити відповідних заходів Затоківській та Сергіївській селищним радам.

Читайте також: Автобуси Сумської облради протягом карантину безкоштовно підвозитимуть медиків

Як повідомлялося, 25 березня уряд України ввів режим надзвичайної ситуації по всій території країни та продовжив карантин до 24 квітня.

Станом на ранок 27 березня в світі коронавірусом інфіковано 533 015 осіб, із них 124 387 вилікувалися, 24 093 померли.

В Україні підтверджено 218 випадків Covid-19, з них 5 летальних випадків. Одна людина одужала — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Фото: bilgorod-d.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-