Автобуси Сумської облради протягом карантину безкоштовно підвозитимуть медиків

Автобуси Сумської облради протягом карантину безкоштовно підвозитимуть медиків

Укрінформ
Автобуси комунального транспортного підприємства Сумської обласної ради протягом карантину безкоштовно підвозитимуть медиків на роботу і додому.

Про це повідомив голова облради Володимир Токар.

«У КТП Сумської обласної ради на балансі є два автобуси: на 20 та 37 місць. Відразу, як виникла потреба, ми віддали ці транспортні засоби для організації підвозу медиків до онкологічного диспансеру, перинатального центру і обласної клінічної лікарні», - розповів Токар.

Доставка медиків на роботу і додому триватиме увесь період карантину. Це – спецрейси, де враховані всі засоби дезінфекції, тому немає обмежень до 10 людей. «Автобуси забирають працівників медустанов, що проживають у селах поблизу Сум, та відвозять на роботу і додому. Звісно, проїзд безкоштовний. Проблем із перевезеннями немає. Більш того – разом із бізнесом ми наразі шукаємо можливість, аби виділити кошти на преміювання медиків», - зазначив голова облради.

Читайте також: Сервіс Uklon долучається до безкоштовного перевезення херсонських лікарів

Як повідомлялося, 25 березня, уряд України ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни та продовжив карантин до 24 квітня.

Станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та виписаний з лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-