На Закарпатті наразі немає офіційно підтверджених випадків коронавірусу

На Закарпатті наразі немає офіційно підтверджених випадків коронавірусу

Укрінформ
У Закарпатській ОДА спростували інформацію Національної служби здоров’я України про двох інфікованих коронавірусом людей. Станом на зараз інфікованих у регіоні немає.

Про це в коментарі Укрінформу заявив в.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко.

“Інформація, оприлюднена сьогодні НСЗУ щодо двох інфікованих коронавірусом Covid-19 людей на Закарпатті не відповідає дійсності. Станом на зараз офіційних підтверджених випадків захворювання на Covid-19 на Закарпатті немає. Ми з’ясовуємо, чому НСЗУ подала таку інформацію”, - сказав Гетманенко.

Раніше в четвер в НСЗУ заявили, що у Закарпатській інфекційній лікарні є два випадки підтвердження коронавірусної інфекції. Крім того, за даними цієї ж служби, у Закарпатській області госпіталізовано 26 людей із підозрою на коронавірус.

Читайте також: На Закарпатті в самоізоляції після повернення з-за кордону перебувають 7233 особи

Разом із тим 26 березня в Закарпатській ОДА заявили, що за останню добу жодна особа не була госпіталізована в обласну інфекційну лікарню з підозрою на коронавірус.

Як повідомлялося, станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 43 нові випадки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-