Транспорт у Тернополі возитиме медиків безкоштовно

Транспорт у Тернополі возитиме медиків безкоштовно

Укрінформ
Медичні працівники Тернополя, які задіяні до роботи під час карантину, користуватимуться громадчьким транспортом безкоштовно.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

«Медики, які забезпечують життєдіяльність міста в умовах карантинного періоду, будуть користуватися спеціальними рейсами безкоштовно. Для цього їм видадуть спеціальні персоніфіковані електронні картки. Ці картки будуть дійсні за наявності посвідчення особи та засобів індивідуального захисту», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що інші категорії громадян, які мають право на проїзд у громадському транспорті у час надзвичайної ситуації, отримують звичайні спецперепустки.

Читайте також: Уряд запроваджує на 30 днів надзвичайну ситуацію у всій Україні

Як повідомлялося, 25 березня в інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги помер 68-річний хворий на Covid-19 мешканець села Ковалівка Монастириського району.

Станом на ранок середи, 25 березня, в світі, за даними сайту Worldometer, зареєстровано 423 515 випадків зараження коронавірусом, зокрема 18 910 летальних і 109 154 випадки одужання. В Україні станом на ранок 25 березня 113 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-